RootsMagic je teraz k dispozícii pre Android

Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

RootsMagic-App-logoStále viac a viac prístrojov používa populárne operačné systémy typu Android, preto vystáva otázka kedy budú genealogické aplikácie dostupné aj pre tento typ systému. Po niekoľkých konkurenčných aplikáciách (Ancestry, My Heritage...) prichádza na rad aj RootsMagic. Jej cieľom je byť k dispozícii na akomkoľvek zariadení, ktoré používate, nech ste kdekoľvek. RootsMagic je už k dispozícii pre Windows a iOS ( iPhone, iPad, iPod touch ), a dokonca aj Mac ( s nápovedou ). Od 7. februára je Android pridaný do tohto zoznamu! Takže teraz vy všetci, ktorý používate Android môžete ľahko vziať a predviesť svoju rodinnú históriu so sebou, nech ste kdekoľvek. RootsMagic umožňuje spracovávať svoju genealógiu na vašom zariadení so systémom Android! Je to rýchle, jednoduché a zadarmo!


Aplikácia ponúka mnoho užitočných funkcií, napríklad:


- Sprístupni vaše skutočné súbory RootsMagic cez iTunes alebo Dropbox - RootsMagic pre iPhone, iPad a iPod touch používa vaše aktuálne RootsMagic súbory bez nutnosti konverzie. Môžete skopírovať toľko súborov, koľko budete chcieť priamo na vašom zariadení cez iTunes alebo Dropbox. Užívatelia iného genealogického softvéru ako je PAF, Family Tree Maker, Legacy Family Tree, a iných môžu previesť svoje súbory do zobraziteľných RootsMagic súborov pomocou ich bezplatného softvéru pre stolné počítače.

- Ľahko vyhľadávať a spracovávať svoj rodokmeň. Môžete tiež vyhľadávať konkrétne osoby podľa mena alebo čísla záznamu.

- Zobraziť obrázky, poznámky, pramene a zdroje - všetky vaše dáta RootsMagic sú k dispozícii vo vnútri aplikácie. Dotknite sa ľubovoľného názvu a zobrazí sa viac informácií o konkrétnej osobe, ako aj rodinných príslušníkov. Všetky informácie danej osoby sú tu vrátane poznámok, zdrojov a obrázkov.

- Zoznamy vašich o zdrojoch a prameňoch, ďalej médiá, adresy, korešpondencia a miesta.

- Užitočné nástroje, ktoré vám pomôžu vo vašom výskume vrátane kalendára, dátum kalkulačky, kalkulačky vzťahov atď.

RM-iOS-Collage


Aplikácia je k dispozícii zdarma na Google Play a Amazon AppStore . Viac informácií je k dispozícii na www.rootsmagic.com / app .

Čítať 11929 krát Naposledy zmenené sobota, 08 február 2014 20:11
Zostaňte s nami v kontakte a prihláste sa na odber noviniek